Възстановяване на кожната тъкан с микронидлинг терапия

Пълното възобновяване на визията на кожната покривка днес се извършва при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг козметичното лечение е в най-малка степен агресивен способ ,с който се постига премахване на проблемните области от лицевата фасада , минимизирайки възникналите фини резки и неравности по повърхността , чрез задействане на възобновителните дейности в епидермиса и дермата съживяване на създаването на колаген.

За кой тип кожна обвивка е най-добре приложима микронидлинг процедурата ?

Чрез микронидлинг терапията пълният облик на епидермиса и дермата се изпълва със здравина и блясък, което се дължи на задействаното производство на колаген . Процедурата е уместна за всеки вид кожна покривка , като това прави от нея добър ход за индивиди , които мечтаят да премахнат несъвършенствата от фасадата си и да засияят .

Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се изразява в/във прилагането на сини и червени LED лъчения . Синята светлина унищожава бактериалната среда , причиняваща загнояване при младежки обрив , а червеното лъчение съдейства на клетките да възпроизвеждат колаген , което засилва текстурата и блясъка на кожната обвивка . Благодарение на присъщия си неоперативен метод, микронидлинг терапията елиминира всякакъв обезпокояващ ефект .

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

Колко процедури трябват и след колко време се забелязва положително последствие от микронидлинг?

Микронидлинг практиката разполага с/със репутацията на една от най-издръжливите действия по възобновяване на кожната тъкан . Нейният резултат е възможно да трае до година . Отзвуците от микронидлинга са забележими с невъоръжено око още след стартовата манипулация , като освен това за най-добри резултати напътстваме да се приложат 3 или 4 манипулации според здравословното състояние на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД би могла да се използва независимо от климатичния сезон .

Продължителността на микронидлинг интервенцията се колебае между половин час и малко отгоре ,а след нея можете да се върнете безпроблемно към належащите си ангажименти.

За кого е уместна микронидлинг процедурата ?

Радиовълнистата микронидлинг методология с ООД постига учудващо добри следствия при, както казахме , всеки вид кожа ,а освен това и е уместна за едва ли не всяко възрастово равнище. Прилага се при разположени на повърхността дири от себумни мехурчета, активно акне , разтеглени порести области , фини вълнообразни линии , неравномерен тен и загубила младежкия си блясък кожна обвивка . С козметичната намеса се освежава плътността на епидермиса и дермата , релефната неправилност се коригира , а обвивката е пощадена .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Защо микронидлинг практиката с ООД е безобидна?

Непосредствено след третирането се наблюдава леко възпаление на обработваната област , но възпалението се премахва след няколко часа . Микронидлинг практиката в общия случай не довежда до други, освен тези вторични действия и освен това осъществява сигурни силни резултати при основното възвръщане на виталността на кожната повърхност . От голямо значение за безрисковата микронидлинг терапия е разновидността на употребяваните технологични съоръжения. В козметична клиника ООД ние, неговите консултанти влагаме доверието си в ООД – притежаващ сертификат професионален апарат за микронидлинг процедура, отговарящ на обширните образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Съединените Американски Щати . Тествана и гарантирано резултатна , микронидлинг интервенцията ООД не крие капани за здравословното състояние , дори напротив – представлява обещаващ ход към възобновяване на здравата и блестяща външност на кожата .

При неспазване на указанията на дерматолога след микронидлинг процедурата биха могли да възникнат по-бавно изчезващи червенини и издатини . В случай че видите някакво следствие, което ви смущава , веднага се обадете на специалиста, който ви наблюдава.

Ползите от ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг интервенция се е доказала като усъвършенстван способ за всецяло освежаване на кожната тъкан . Измежду най-значителните ефекти е , че се допуска да се употреби не само за проблемите на лицевия образ , но и за третиране на белези в областта на плътта . Посредством микронидлинг практиката дерматологичната обвивка в третираната зона се превръща в еластична , обогатена с нужната влага и сияйна . Практиката бива светкавична , минимално дискомфортна и неналагаща възстановяване . Зоната се обезчувства чрез местна анестезия с форма на паста , която се слага 20-30 мин. по-рано от старта на микронидлинг третирането и гарантира максимален комфортен престой.

Оферти за микронидлинг 3
Оферти за микронидлинг

Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?

С настъпването на финала на работещата на високи честоти микронидлинг интервенция трябва да се съобразите с/със напътствията на вашия здравен специалист , за да подсигурите най-висок отзвук и освен това да избегнете нежелани странични действия .

При неподходящо процедиране върху кожния слой след микронидлинг е вероятно да се породят косвени реакции . За да ги предотвратите , ние, екипът на ООД съветваме :

– Да се избягват офанзивни измиващи изделия

– Да се страни от появата и престоя под агресивна слънчева светлина

– едно денонощие след финала на терапията да не се нанася макиаж и козметични средства , освен в случай че вашият специалист по дерматология не ви е предписал различни

– Нощта след намесата може да се употребява само серум за лице или тяло

– Да се избягва физическото натоварване в деня, определен за процедурата

– Да не се правят масажи , парни бани и сауни 5-7 дни след микронидлинг терапията

– Има вероятност в третирания участък да възникнат пъпки , които ще се махнат от пет до седем дни след микронидлинга

– При наличието на условие , което Ви създава безпокойство в идните няколко дни след терапията и подозирате , че е следствие от нея , моля, потърсете контакт с нас

Вижте повече за микронидлинг 4
Вижте повече за микронидлинг

Какво е лечебен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг процедура специално лечебно технологично съоръжение с вградени фини , игли, покрити с благородни метали правят множество миниатюрни надупчвания на кожната обвивка . Благодарение на това се предизвикват подновителните ходове ,като се стимулира колагенообразуването . Благодарение на дупчиците кожният ни слой по-лесно оползотворява полезните за нея съставки , като неразтворим полимер , енергизиращи вещества и съединения, които възвръщат натуралния й визуален чар .

Смело към микронидлинга! В този момент !

Поискайте посещение при специалист по дерматологично здраве от ООД и отправете към него всички онези въпросителни , от които се вълнувате . При някои обстоятелства вербалният контакт със специалист с подходящата квалификация е определящ при предприемането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Информация за микронидлинг 5
Информация за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 7
Най-добрия микронидлинг
Оферти за микронидлинг 8
Оферти за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 9
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 10
Разгледайте повече за микронидлинг

За кой тип кожна обвивка е най-добре приложима микронидлинг процедурата ?
Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?
Колко процедури трябват и след колко време се забелязва положително последствие от микронидлинг?
За кого е уместна микронидлинг процедурата ?
Защо микронидлинг практиката с ООД е безобидна?
Ползите от ООД микронидлинг
Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?
Какво е лечебен микронидлинг?
Смело към микронидлинга! В този момент !

Leave a Reply