матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки семеен кът

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали се с времето марки в индустрията за спални у нас. В нейния каталог са добавени всякакви типове и серии матраци – от едностранни, с две лица матраци и подходящи за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов осигуряват на клиентите най-висококачествен продукт, както и максимална степен на релакс и спокойствие докато спите. В допълнение, продължаващите нововъведения на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, продуктовата гама и идейния спектър са гаранция, че матраците Симеонов категорично отговарят на нормите и правилата на съвремието за здравословен и пълноценен сън. в текста по-долу ще разискваме въпроса за най-важните причини от взимането на матраци Симеонов за вашата спалня.

Детски матраци

Нашата компания Матраци Симеонов обръщаме внимание и на конкретните нужди на най-малките. В този отдел можете да отриете видове матраци, които са предвидени за употреба при деца и бебета. Детските и бебешки матраци Симеонов предлагат издържлива и еластична основа, спомагаща за точното развитие на мускулите и костите. Още повече, те гарантират на малките съкровища максимално ниво на практичност заради лековит, комфортен и висококачествен сън.

Покриващи матраци

Матракът, който се поставя отгоре перфектното решение, когато е необходимо да решите ситуация с твърдината на матрака или стара спалня. Разбира се, това не е неговото единствено удобство. Матракът за отгоре дава възможност и да се ползва за вашите гости, за екскурзии сред природата и къмпинги. Видовете от този раздел са напълно напаснати с всички ваши конкретни необходимости ще ви гарантират неповторим комфорт когато искате да поспите.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Двустранните матраци пък пасват за всички видове кревати. Казано по друг начин, те са съвременни кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Мнозинството от нееднолицевите матраци , произведени от фирма Симеонов, предлагат на всеки и още едно превъзходство, което дава силен тласък за състоянието на удобство по време на спане. А именно две страни за сън – такава за зимата и лятна, които могат да бъда избирани в зависимост от месеца, който сме или пък индивидуалните необходимости и предпочитания на конкретния купувач.

Нетипични мерки

Едно от най-големите превъзходства на матраците дело на компанията Симеонов е това, че се правят и в неконвенционални мерки при заявяване на претенция или поръчение от точно определен потребител. Така се уважават конкретните потребности за размери за ширина, височина и каквито и да е мерки на матрака. Това е изключително значимо за достигане на максимални ползи от потребителска страна за практичност, удобство, практичност и пълноценен процес на спане.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Разнообразна продуктова гама

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е много пъстра и пасва на потребностите и желанията на голям диапазон от лица. На първо място, в сред всички предложения могат да се открият разнообразни примери за матраци – с едно лице и с две лица, за деца и покриващи матраци, и дори във френски стил, предназначени за мебелиране на хотелски комплекси. Освен това, са отделени различни сетове матраци в зависимост от приложените/ нужните за производството им съставни части и технологии. Измежду най-любопитните поредици са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. А сега в текста ще опознаем изчерпателно всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните най-важни особености.

Още модели от този тип

Серията с наименование „Алое Вера“ е развита с идея за релаксацията на човешкото тяло когато заспи. Матраците от тази серия са с тъкан, в която има субстанция от „Алое Вера“. Подобен плат служи за завишаване състоянието еластичност при докосване до човешкото тяло. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, безсъмнено ще са ви от помощ да се отървете от през целия ден струпваните напрегнатост и нерви, и да усетите на дългоочакван висококачествен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите нишки са естествен материал, който се явява натурален закрилник лошите миризми и вредящите на всички хора акари. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ колкото се може повече намаляват възможността от възникване на поява на алергични състояния и домашни акари. Също така, с помощта на проветряващата им се структура ще се предотврати и застояването на влага. С този способ ще ви бъде предоставена подхождаща, лека и хубава среда за добър син и отпочиване.

Серия „Ванилия“ дава възможност на потребителите удобни и комфортни матраци с дизайнерски плат, който завишава степените на меко и нежно усещане при лягане. Силната им направа предоставя тяхната издържливост, а приятният бял цвят ще стои точно както трябва в интериорното решение на спалнята ви.

Както при предишния раздел, и в раздела, който сме кръстили „Какао“ са използвани качествени във времето продукти за сън, гарантиращи най-голямото ниво на усещане за удобство по време на сън. Цветът на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но има приятни кафеникави нюанси, като по този начин правят неговата обвивка още по-цветна и подходяща за гледане.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е от скорошните серии матраци сред предложенията ни. Спалните продукти, в нея, са устроени чрезса със специална субстанция с памет, специално снабдена с Cool gel капсули, чиято функция за намаляваме на температурата на тялото ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са перфектни за горещините, когато непоносимите жеги обикновено са първоизточник на разстройство на съня на всеки. И това не е всичко, отворента им конструкция позволява свободна циркулация на въздуха, а това е допълнително качество за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от колекцията „Climattress” ще си фантазирате, че сте на почивка и се оставяте на вълшебния морски вятър.

Разделът, който кръстихме „Lux” съдържа също така такива с една страна и двулицеви матраци. Две са разликите при материалите, които са използвани за изработването на тези матраци – използване само на дунапрен и смес от пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, не са толкова меки предлагат издържлива база в състояния на сън. Комбинацията между пяна със специална мемори субстанция и дунапрен осигурява меко удобство комбинирайки устойчива базаЕто защо матраците с такова комбиниране от избрани съставни части са предпочитани за потребители, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

И за финал – раздел „Ladybird”. От въпросната серия ще се впечатлят купувачи които страдат от болки в гръбначния стълб. Има както еднолицеви, така и с две лица матраци. Отличителното за разглежданите матраци е свързана с факта, че съдържат основен слой с изключителна здравина. Точно върху тази издържлива база е нареден слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанслой от изключително специален материал чиято цел е да масажира на всеки, който легне. Купувайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие получавате обещание понижаване на болките, предизвикващи проблеми в спането, и един процес на максимално отпочиване по време на сън.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тук ще разискваме модели матраци от марката Симеонов, за чието производство е приложена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която запомня извивките на тялото е модерен материал, който повишава значително спокойствието и гаранцияра за тотална почивка през тъмните часове на деня. Тя се използва в направата в производството както на едностранни, също така и на двулицеви матраци. Ако изключим всичко друго, спалните продукти, изработени от помнеща пяна, са перфектни за потребители със заболявания в гърба. пяната, която помни извивките на тялото съдейства за това гръбнакът да бъде поставен в подходящо положение, а също така и да се предостави еднакво почиване за цялото човешко тяло. Не бива да забравяме, помнещата пяна е чувствителна на различни температури и добре уравновесява температурата на нашето тяло по време на сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Съдържащи дунапрен матраци

Компанията Симеонов , естествено, позволява/ предоставя разнообразни различни дунапренови артикули и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и превъзходства за потребителя? Като за начало Vitafoam пенополиуретан е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след известно време възвръща в първото си състояние. Този елемент е проводник на неповторимо удобство и комфорт на купувача в състояние на сън. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци дават и още повече качества, който най-вероятно не са известни за по-широката част от населението. Дунапрененият мек матрак гарантира силни анатомични функции, а по-твърдият такъв – силни ортопедични качества. Дунапреновите матраци , дело на компанията Симеонов са сътворени от здрави и качествени материали, благодарение на което успяват да останат на своето първо положение и предимства за доста дълъг период от време.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци по принцип се използват за легла или спални, при които липсва рамка, поставяща се под матрака. В случай че и леглото у вас е е такова, то еднолицевите матраци от марката Симеонов ще са ви от полза. Продуктите ни са именно с прибавена подматрачна рамка и ще ви икономисат значително излишно време и напрегнати моменти, за търсенето ѝ и нагласяване. Рамките, предназначени за под матрака на произведението от нас еднолицеви матраци са създадени от материал от иглолистни дървета. Безспорно тяхно предимство е абсолютната истина, че са подходящи за нагласяне на повдигаща техника, когато имаме предвид за кревати с такава функционалност.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти

Както обяснихме, фирма Матраци Симеонов гарантира впечатляващо голямо многообразие от разновидности и сетове матраци. Освен традиционите такива, нашият колектив сме направили и наши си серии матраци, мислени за необходимостите и претенциите на точно определени групи потребители. Ето конкретно какви видове матраци ви очакват в сред разнообразните ни предложения:

матраци 7 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Разбира се, в каталога на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни приложения за вашия матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, които засилват усещането за уникална почивка по време на спане. Големият избор сред нашите продукти ще ви даде максимален релакс и почивка.

Изберете някой от матраците от компанията Симоенов и се запознайте с истинското удобство и комфорт по време на сън.

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всеки семеен кът
Детски матраци
Покриващи матраци
Двулицеви матраци
Нетипични мерки
Разнообразна продуктова гама
Още модели от този тип
Мемори матраци
Съдържащи дунапрен матраци
Еднолицеви матраци
Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти
Аксесоари за матраци

Leave a Reply