Видове интериорни бои и отличителните им свойства

  • Home
  • Видове интериорни бои и отличителните им свойства

Видове интериорни бои и отличителните им свойства

При покупката на интериорни бои и изграждането на обстойна концепция, първо трябва добре да разучите избора на пазара и какви видове интериорни бои са достъпни на пазара. Какви да бъдат пространствата ви, дали сияйни с метални отблясъци , да бъдат сатенено фини , пъстри плътни пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Планирайте визия коя разновидност стени искате . Интериорната концепция е композиция от на художника и науката на архитекта, с умисъл за направа на удобни среди за живот. Също както хората прогресират , израстват и променят така и стаите , които обитават изпитват наложителност периодично от нещо променящо , на една вълна с теченията . Първият ход в пресъздаването на сградите е спирането на нов цвят интериорни бои за стенните повърхности. Винаги би бил не само най- модифициращия метод , а и основната съставка за създаване на свеж вътрешен дизайн. Необходимо е да сте наясно, че освен добрите творчески решения и качественото изпълнение на плана от голямо значение е и типа боя. Capbg последните пет години донася българския пазар италиански бояджийски материали , с утвърдено име и качество. Стоките им се продават в повечето вериги строителни магазини в родината , а по време на последните две години продажбите им нарастват двойно . Марката е в готовност да ни предложи богат избор за който и да е тип стена .

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към прилагането на избрания от нас продукт съветваме да направите грундиране. Така осигурявате върху повърхността напълно равна основа за действие като запълва грапавините . Гарантира една и съща поглъщаемост и по-просто и икономично поставяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да попива в основата, точно поради този факт се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. Съществено важно е освен визуална наслада , стените ни да ни гарантират сигурност . Грунда се нанася по цялата стенна плоскост. При сушене се чакат два – три часа. Имаме готовност да продължим с размазването на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Изключително добри интериорни бои 1
Изключително добри интериорни бои

Колко пласта боя са ни необходими ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено постигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Винаги е нужно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания резултат . За по-тъмните гами два пъти са достатъчни , а за светлите три-четири. Ако планът за дизайна е лично ваш , вие сте хората които много добре знаят как биха изглеждали добре пластовете боя .

Типове интериорни бои 2
Типове интериорни бои

Класа в идеите

Душевните ни вибрации и особености ръководят едновременно уникалността ни в живота, по същия начин и визията във вътрешния вид . Потребностите на различните видове зидове имат нужда от отговарящите нюанси на бои . В хола оползотворяваме най-вече време с нашите семейства . Леките интериорни бои са изключително добри и употребявани . Детската стая често набляга на по-интересен интериор . Наситените и провокиращи гами правят стаята светла , така че ако обожавате слънчевата светлина тези багри бои биха стояли безупречно във вашата стая . Знаете ли, че там където спим , изкарваме най-същественото си време от денонощието. Поради тази причина е от съществена важност гамите да са в баланс с характеристиките на духа ни . Червените нюанси най-често се индивидуализират с прилив на енергия , бодрост и динамика. Странен избор за жилищни пространства, избирани повече за ремонт на клубове . Виолетовото изобразява мистика , страст и суеверност. Идеално приложими интериорни бои за спални помещения, както и за спортни съоръжения . Синият нюанс символизира доверие, правда и яснота . Зеленото е окачествявано като майката Земя, растеж и здраве. Създава усещане за олекотеност и хармония . Удачна боя за боядисване на всекидневни , работни места , училищни сгради . Жълтите гами навяват радост , упование, духовно извисяване , положителни вибрации . Съответстващи на хора с приветливо настроение в своите наситени тонове . Тъмните бежово кафяви бои постигат класа и изисканост в проекта на интериора.

Огромно разнообразие от интериорни бои 3
Огромно разнообразие от интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Безспорна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на базата на вода и с сменящи се от дневната светлина тонове . Използва се на много места , с оглед на кадифения стил , който се получава. Боите Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, тъкмо нахлуваща на българския пазар.

Да пристъпим към действие. Как да действаме

При условие че предпочетете четка за слагането на интериорни бои, е нужно да се застраховате от опасността от изцапване. Слагането на материал задължително започва от горе на долу . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът също винаги е комфортен за работа вариант , най-много ползван във вътрешния вид на стари постройки . Поставя боята с равна покривност , което обещава понижен разход на багрилни вещества. Трябва да бъде направено цялостно предпазване на нещата наоколо , заради това не е подходяща за освежаване на нови сгради .

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои

Измиващи се бои

Страхотна сродна концепция, която бихте могли да откриете в Capbg са миещите бои . Идеална запълваща способност и интензивно засъхване я правят идеална за поставяне с машина или на ръка . Създава задушевна обстановка и дава завършващ замах на интериора . Материала пасва с всички видове основи и съвместима за съчетаемост с други материали , което би направило атмосферата раздвижена .

Други оферти от Capbg

Не пропускайте шанса да хвърлите едно око на предложенията на Capbg за външни бои за повърхности , които са способни да финализират цялостната концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Вижте нашите интериорни бои 5
Вижте нашите интериорни бои
 интериорни бои 6
интериорни бои
Каталог интериорни бои 7
Каталог интериорни бои
Разновидности интериорни бои 8
Разновидности интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 11
Огромно разнообразие от интериорни бои

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Колко пласта боя са ни необходими ?
Класа в идеите
Крещящо новият продукт Енканто
Да пристъпим към действие. Как да действаме
Измиващи се бои
Други оферти от Capbg

admin

Leave a Reply