seo оптимизация

  • Home
  • seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда стотици уебстраници на първи позиции в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно изпревари Apple от водещото място в класацията на най-скъпите компании в света. И осъзнавате ли по какъв начин? Благодарение на Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от обявите в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи бизнеси, които не само плащат на Google, но и придобиват потребители от това.

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да доверите сайта си на екипа от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако оставите на нас SEO оптимизацията на вашия уебсайт, по проекта ще работят: SEO експерт, редактор, създател на линкове, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират пазарно проучване, ще оценят статиите на страницата и промените на конкурентите ви, ще съставят насоки за технически подобрения по 252 насоки за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг стратегия, и график за периодично споделяне на релевантно описание, ще се придържат към общо 24 файла, които създават ядрото на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за покачване на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го имплементира.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Употребяваме методите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме класирали многобройни уебсайтове на първи позиции в органичните, свободни класации на Google.

С това уебсайтовете са спестили голяма част от разходите за AdWords, засилили са сделките си в пъти и са се сдобили с голям брой нови купувачи! Вярваме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направят и за вашия уебстраница!

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да знаете по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще получавате отчет за дейността по вашия сайт, а след края на месеца – отчет за постиженията по ясни правила за SEO оптимизацията: увеличение на посещенията, промяна на местата в Google, брой уникални посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, количество написани и качени текстове, брой създадени външни линкове.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са изключително важни за всяко предприятие! За 2017 година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а закупените стоки за последните 4 години са драстично повече – с 230%! И тези цифри ще продължават да нарастват докато достигнат до резултатите в Съединените Американски Щати, където един от всеки 8 долара е използван за пазаруване онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е наложителен за вашия трафик – 72% от потребителите търсят информация в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от физически магазин.

Вашите клиенти без съмнение стоят дълго време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но предимството на SEO оптимизацията е, че когато клиентът ви влезе в Google, той вече осъзнава необходимостта от услугата и иска да намери от кого да го закупи – от вас или от ваш конкурент.

Нашата задача е да примамим този потенциален потребител точно на вашата уебстраница! Без значение дали търгувате с стоки или услуги, без значение дали компанията ви е малка или голяма!

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да опитате да приложите насоките ни и сами като последвате инструкциите на следващите страници. Ако имате хора, на които да възложите SEO оптимизацията, те е наложително да бъдат запознати с факторите, да бъдат консултирани и да има кой да ги контролира при прилагането на целия проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да направим този процес за вашия сайт! Резултатите в началото се нуждаят от внимателно обучение за период от поне 3 месеца и ежедневна работа от поне още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат значително повече потенциални клиенти, въпреки че това може да не генерира непременно и до по-голям брой сделки. Именно заради това можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също трябва премине през оптимизация – например да промените представянето на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи чудесно, но имате ли идея, че само докато преглеждахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. търсения и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият уебсайт има възможността да се класира на първа страница в Google.

Всеки бизнес е несравним и същото се отнася за всяка уебстраница! Именно затова и вашата уебстраница изисква уникална SEO оптимизация и стратегия, изготвена според фирмата ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за класирането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Какво получавате от SEO оптимизацията?
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

admin

Leave a Reply