Насоки при купуването на винтоверт

  • Home
  • Насоки при купуването на винтоверт

Насоки при купуването на винтоверт

Винтовертът е професионален инстрмент , който е широко необходим и използван в днешно време . Винтоверът се употребява най-вече с цел завинтване и развъртване на болтове или направата на прорези в определена плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви трябва както у дома – в случай, че сте дърводелец например , така и за извършване на някои доста по-приложими задачи в дома , като поставяне на рамки с пейзажи, поставяне на стената на рафтове и други. По-долу в текста ще Ви разкажем още малко за всичките типове винтоверти, както и за особеностите при избора на най-точния продукт от тази категория . В допълнение , ще узнаете защо купуването на винтоверти от Etools.bg е категорично най-удачната сделка за Вас.

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите ,използвани у дома

Винтовертите за професионално приложение разбираемо са и с по-високи мощности в сравнение със стандартните такива. Споменатите мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при моделите, приложими за домашни цели , са между 20 и тридесет нанометъра. Най-използваните батерии са литиево-йонните, които гарантират повече удобство при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в най-удобния за Вас ден, като няма да е необходимо да чакате падането им до краен предел, за да направите подобно захранване.

Разнообразие от винтоверт 1
Разнообразие от винтоверт

Ударните винтовери – най-необходимият чирак на професионалиста

Ударни винтоверти – особеното при тях е, че прилагат главно за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти нямат регулация за момента на въртене , но в допълнение на това притежават многократно по-голям краен въртящ етап, достигащ до нива около 900 Nm . С помощта на ударните винтоверти отвъртането и завиването на големи по размер и продълговати винтове става още по-експедитивен и безпроблемен процес на експлотация. Това става чрез специфичния механизъм на удряне, нанасящ удари встрани, носещ името още тангенциален удар. Не бива да се бърка с „Ударния режим“ при типичните акумулаторни винтоверти, който прилича на този на бормашината – с движение напред назад, осигуряващ условие на винтоверта да прави малки отвори в тухла и бетон .

Професионалните винтоверти имат още преумущества

Сред останалите допълнителни удобства и бонус функции на качествените типа винтоверти за работни предназначения могат да бъдат посочени бързите зарядни за приблизително тридесет минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-купуваните и препоръчвани в търговската мрежа продукта от тази подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Необходимо е да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите имат огромна дейност при селекцията на определен модел от раздел „Винтоверти“. Като начало се обръща внимание количеството на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста лесно приложими и правят възможно с тях да се извършва дейност по-дълго време , преди да се наложи повторно захранване. В тази връзка необходимо е и издръжливостта на определената батерия, като тези с по-мощни капацитети са за предпочитане . Зареждането или волтажа на една батерия пък зависи от количеството на клетките в батерийния пакет . Една клетка се равнява на 3,6 Волта, така че с толкова се увеличава цялостният ампераж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Изберете винтоверт 2
Изберете винтоверт

Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?

При нас всеки ще намери по нещо – в голямата и многообразна категория от винтоверти, които могат да бъдат намерени в инернет магазина Etools.bg, всеки един ползвател ще намери най-подходящия модел за нуждите си и изисквания . Няма значение дали имате нужда винтоверт от престижна бранд, употребяван за професионални предназначения, или само винтоверт , който да употребявате в къщата си, Etools.bg е най-подходящото решение за Вас .

Бушонът на мотора е помощната екстра на винтоверта

Електронна защита на мотора – това е една от спомагателните функции или допълнителни функции , които са присъщи на най-ефективните примери за акумулаторни винтоверти. Какво е приложението на бушона на мотора? Основната й функция е да предпазва мотора на акумулаторния винтоверт от преработване в процеса на работа . С помощтта на бушона на мотора се обезпечава съхранение на отличното позиция на инструмента и по-дългата му употреба във времевия период.

Огромно разнообразие от винтоверт 3
Огромно разнообразие от винтоверт

Ако търсите винтоверти за професионално приложение изберете качеството

При нужда от винтоверт за професионални цели , неговите отличителни черти, качество и изрядност при употреба са не по-малко важни. По принцип моделите винтоверти, необходими за прилагане в майсторски ремонти , се различават от тези , които се използват за домашни цели по отношение на няколко важни особености. Техните волтажи , например, стартират от 18 Волта и нагоре . Издражливостта на батерията пък трябва да бъде повече от 4 или пет часа, за да може да бъде извършван нормално работният процес , без да се стига до преустановяването му за ново зареждане .

Винтовертите с кабел са най-приложими при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – експлотацията на винтовертите с кабел е съсредоточена най-вече в домашни места, относно факта , че конкретният кабел прави по-малки движенията, на които е възможно да се работи с тях. Основополагащо преимущество са изгодните им парични измерения по отношение на тези на акумулаторните винтоверти. За да балансират намалената подвижност на кабела, някои клиенти се спират на винтоверти с по-големи кабели – до шест метра , които предоставят още по-голяма свобода при работа .

Най-добрите оферти за винтоверт 4
Най-добрите оферти за винтоверт

Бързината на винтоверта също много важна

Скорост – бързината на приложение на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . По-усъвършенстваните модели винтоверти предоставят възможност за превключване на две различни скорости , спрямо точно определената приложение или цел . Най-често главната скорост на такива винтоверти се експлотира за по-мощни и съответно нелесни за завинтване болтове . Погледнато иначе, скоростта след първата се използва за по-миниатюрни винтове . При нея се достига висок въртящ момент и съответно скоростно и безпроблемно завиване на определените бурми .

Осигуряваме подкрепа и даваме съвети при избора на винтоверт

Подкрепа и насоки – колективът има желание да Ви окаже съдействие с всичко, от което се нуждаете в процеса по търсене на най-подходящия за Вашите изисквания винтоверт. Няма да сбъркате ако се свържете с тях по телефон или електронен адрес , и да получите професионални мнения и актуални сведения във връзка с подбраните от Вас типа от раздел „Винтоверти“.

Обърнете внимание и на повече наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Информация за винтоверт 5
Информация за винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 6
Нашият каталог с винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 7
Нашият каталог с винтоверт
Изберете винтоверт 8
Изберете винтоверт
Най-добрите оферти за винтоверт 9
Най-добрите оферти за винтоверт

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите ,използвани у дома
Ударните винтовери – най-необходимият чирак на професионалиста
Професионалните винтоверти имат още преумущества
Необходимо е да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта
Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?
Бушонът на мотора е помощната екстра на винтоверта
Ако търсите винтоверти за професионално приложение изберете качеството
Винтовертите с кабел са най-приложими при ремонта у дома
Бързината на винтоверта също много важна
Осигуряваме подкрепа и даваме съвети при избора на винтоверт

admin

Leave a Reply