Интересни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

  • Home
  • Интересни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Интересни данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на шосето – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените отличителни белези . Наблюденията отбелязват , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които обезпечават спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; коси , кълбовидни раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната настилка и с които се прецизира движението и се намалява вероятността от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на неизсъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва умерено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и основни свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в изненадващи обстоятелства; технологията , която понижава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които купом с изведените по-рано такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е причината да се конкурира резултатно с най-авторитетните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-обемен пробег и по-ограничен харч на гориво.

Видове летни гуми 1
Видове летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки цеви за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция , като гарантира запас от сигурност при неблагоприятни обстоятелства.

Нашият каталог с  летни гуми 2
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми Syron – главни преимущества

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се намалява вероятността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски степени на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-значимото нещо , от което има потребност един водач . При това, SYRON са от онези компании , които вмъкват в собствените си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по значителен пробег и забележителна устойчивост даже и при движение с сериозна скорост.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три възлови надлъжни улеи върху предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смекчава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при навлажнена настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред подобряват солидността при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Централните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и навлажнени пътни ленти . Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Най-добрите на пазара летни гуми 3
Най-добрите на пазара летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-солидна смес на предпазителя и вече упоменатата система за вторично изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Летни гуми от набора на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи компании в интернационален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, компанията се развива непрестанно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да обезпечи спокойствието и сигурността на шофьорите. Различните модели  летни гуми на Maxxis включват разнородни специфики и приоритети . Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в особено издръжливи, и имат сравнително дълголетен живот, дори и при неправилно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите улеи и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Най-добрите оферти за летни гуми 4
Най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и маневреност и осигуряват по-бързо изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и навлажнено ; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които съкращават спирачния път, главно при висока скорост; разтеглива жичка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътната лента и прецизно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на карането – това ги конституира като съвършен избор за ситуации , в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на фирмата да създава смайващо впечатление от возенето . Вида съдържа обхват от 17 инча до 21 инча.

Изберете нашите  летни гуми 5
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Ненужно е да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON включват немалко предимства преимущества на съответните условия пред другите конкуренти. Очебийно е , че от време на време на шосето има предпоставки да се случат индидентни и неблагопроятстващи обстоятелства .

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме изобилие от елитни и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Огромно разнообразие от летни гуми 7
Огромно разнообразие от летни гуми
Каталог летни гуми 8
Каталог летни гуми
Невероятни летни гуми 9
Невероятни летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство
Летни гуми от набора на доставчика Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно доставчика Dunlop
Летни гуми на производителя SYRON
И накрая

admin

Leave a Reply