Хладилници – завладяващото и изгодно в покупката им.

  • Home
  • Хладилници – завладяващото и изгодно в покупката им.

Хладилници – завладяващото и изгодно в покупката им.

В намирането на хладилни електрически уреди неизменно се нуждаем сигурност, вещаеща, дълготрайно използване на хладилника, достъпно за нашия джоб . Особено деликатен е мига, в който ни се налага нуждата от покупка на хладилници – неотложна нужда от нашето всекидневие и битие . Ще ви информираме за няколко впечатляващи обстоятелства около изобретяването на първите хладилници, ще ви представим разликите на различните класове и със сигурност , ще ви насочим на кое място бихте могли да намерите най-качествените и добре подбрани видове хладилници.

Древното начало на хладилниците

Хората в древността даже не усещали нужда от замразяване на храната, а просто са я приемали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Прехранването е било просто процес осигуряващ тяхното оцеляване , ден за ден , а не сетивното наслаждение от магията на готвенето, което познаваме в днешни дни. Първоначалната идея за дълготрайно и качествено запазване на продукти била чрез съдове с вода, оставени във ветровита зона , загърнати с навлажнена кърпа или оставени да се изстудяват вечер . По-нататък осъзнали, че разтворени в водна течност някои соли приемат доста голямо количество топлина и сметнали за добре да ги вкарат в употреба за запазване на напитките свежи . Първите наподобяващи на термоизолирани пространства , в които се поддържа температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били дупки в стените на стаите или прокопани в земната повърхност, затворени с клони и запълнени със сняг или лед. В някои императорски имения имало специализиран отряд около сто души , осигуряващ грижата за охлаждането, като се започне ястията на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на загиналия император .

Изключително качествени хладилници 1
Изключително качествени хладилници

Любопитната история на хладилниците

Не е лесно и почти непонятно е сега да осъзнаем какво би било всекидневието без изобретяването на нашите отдадени домашни помощници , назоваващи се хладилници. Ако помислим малко обаче , ще установим , че това изобретение на човека , в този си вид, се появява приблизително скоро.

Първите машини притежаващи названието „Хладилник“

През 18в. са усвоени начините на засиленото отделяне на топлина, а през 19в. за първи път се чува названието „хладилник“, предложено от Томас Мур. С прогресивните процеси на еволюция на човечеството и технологичния иновационен взрив в тези години се заражда и потребността от замразяване и съхранение на качествата . Бизнес отношенията на експортиране на добит самороден лед от реките и езерата се разраснал с такива размери, че експорта отчел 25 млн. т. Първоначалният образ на произвеждащ лед уред е изваден на бял свят 1862г. от Едмонд Кар под формата на машина , изкарваща по 200кг. лед на час.

Изберете нашите  хладилници 2
Изберете нашите хладилници

Същност и характеристики на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има изряден вид на интериорна мебел. Характерният механизъм на бравата му осигурява сигурно притваряне на вратата и нацяло съхранява от външната температура на въздуха. Работещ с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито плюсове пред компресорния е наличието на тишина в стаята .

Най-подходящият магазин за намиране на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ грижите за всеобхватното поддържане на уютната приветливост във вашият дом. Продава обширен асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Ще откриете разнообразие от видове на различни марки в ценови рангове , удобни на всеки стандарт и условие . Асортимента на типове превръща изборът . Дадена ви е и удобството да запазите своето време, нерви и усилия с прекрасно структурирания виртуален магазин, с работещи подготвени служители, с които можете да разберете всичко и светкавична и безплатна доставка до всяко населено място на територията на родината .

На помощ в подбора на хладилници

В онлайн пространството можете удобно да посочите ценовите бариери, както и да конкретизирате търсенето точно около търсения от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Изберете нашите  хладилници 3
Изберете нашите хладилници

Българският принос в изобретяването на хладилници

Първият вид домашен охлаждащ машинен уред, направен от родни изследователи носи името „Мраз 75“ и е произвеждан в промеждутъка на годините 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници на територията на столицата . Първите произведени десетина хладилника , моментално получили доверието на потребителите и се разпространили по пазара. До 1962г. произвеждането достигнало до мащабност от шест хиляди броя създадени хладилници.

Заповядайте да изберете вашият хладилник.

В обекта на Техмарт разположен в Перник или в онлайн пространството . Прегледайте също , освен хладилници и всякакъв друг вид уреди или мебели за своите домакинства и любими места като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Вижте каталога ни с хладилници 4
Вижте каталога ни с хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 5
Най-добрите на пазара хладилници
Разгледайте хладилници 6
Разгледайте хладилници
Най-предпочитаните  хладилници 7
Най-предпочитаните хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 8
Най-добрите на пазара хладилници
Изберете нашите  хладилници 9
Изберете нашите хладилници
Вземете хладилници 10
Вземете хладилници
Повече за  хладилници 11
Повече за хладилници
Вижте хладилници 12
Вижте хладилници
Изключително качествени хладилници 13
Изключително качествени хладилници
Изключително добри хладилници 14
Изключително добри хладилници

Древното начало на хладилниците
Любопитната история на хладилниците
Първите машини притежаващи названието „Хладилник“
Същност и характеристики на хладилника „Мраз 75“
Най-подходящият магазин за намиране на хладилници
На помощ в подбора на хладилници
Българският принос в изобретяването на хладилници
Заповядайте да изберете вашият хладилник.

admin

Leave a Reply