Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

  • Home
  • Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Запознати ли сте със страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която налага на пазара дрехи jack and jones по принцип ? Абстрахирайки се от това, че в нашата държава фирмата да не е в редиците на най-разпознаваемите, си заслужава да опознаеш нейните артикули и да откриеш най-удачните сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и начина, по който усещаш света !

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от поп културата на града – стилът е любопитен и разнообразен , от начина на обличане струи радост , а вдъхновението за тях е от най-модерните течения. Те са с високо качество и комбинират в себе си комбинация от цветове и стилове , които ти предоставят шанса да приспособиш абсолютно всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, подходящи за хората , които не се страхуват да се откроят сред останалите . Отправени са към съвременните мъже , които много често комбинират разнопосочни стилове в аксесоарите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни облекла , като тениски с щампа , блузи за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 1
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще откриеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че доказано са си спечелили световния интерес . В тяхното число са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са устойчиви към вода и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и са с много джобове, пригодени , за да събират на едно място абсолютно всичко необходимо .

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 2
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се обусловят на бляскави дрехи и модели , познати като „икони“ в обществото. Добре познатата класика е съчетана с тренди акценти , от съвременните тенденции .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да даде максимален комфорт за ежедневието , без, разбира се, да не обръща внимание на доброто качество на тъканите, които се използват за тяхната направа . Именно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones спадат спортните предложения на марката , които навярно ще предизвикат интереса ти ! Инспирирани от активния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за всякакви климатични условия през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за представителите на мъжкия пол, които държат на добрата изработка и удобството , обичат да спортуват , но не са готови да не обърнат внимание визията със стил . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази определена серия подхождат на дейности навън и сред природата , а добавените елементи са иновативни и имат за цел да те подпомогнат много, когато се намираш в точно такава среда .

Невероятни дрехи Jack And Jones 3
Невероятни дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да обхванат всички стилове , вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да прилягат на различните предпочитания и начини на обличане.

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки

В началото след основаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, тъй като денимът вече е неизменно утвърден на световните ниши и се предлага в най-различни вариации. И до днес , дънките се продават в различни цветови гами и нюанси , избелени , по-малко или повече накъсани , по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката съумява да си спечели позиции пред света и да си отвоюва мястото до останалите големи производители на дънки . Напоследък , компанията налага на пазара серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя основната насока на дънките и има за цел да ги направи с по ниски цени за всеки човек . Основното , което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, впечатляващият дизайн и добрата изработка.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първите дънкови облекла на марката , акцентират на качествената изработка и първокласния модел. Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, правят отново избелените модели , все едно минали през многобройни пранета , кръпки, които са зашити върху основните парчета, от които е направено облеклото, подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изпълнението си се стреми да пресъздаде истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат високо качество , прибавени специфични и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея актуални нотки . С почит към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват моделите, които ще отиват на смелите мъжки личности , харесващи почитатели на типичното за това време .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 5
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Вземи идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме твоя интерес ? Искрено се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните платове и изработените орнамента, за да обхванат различните визии и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Компанията наистина си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е утвърдила и в другите държави.

Погледнете и останалите ни артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Оферти за дрехи Jack And Jones 6
Оферти за дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 7
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Погледни и ти!
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Tech
До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са предлагали главно дънки
Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Вземи идея за начина си на обличане

admin

Leave a Reply