ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

  • Home
  • ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да визуализираме своя ежедневен и в крак с времето ден, без смартфони? Конкретен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на клиентите които притежават смартфони видимо се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., прогнозират специалистите. В настоящата година малко повече от 36% от населението на планетата употребяват смартфони, на фона на 2011 г., в която този процент е само 10. И разбира се, съществуват фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , КОИТО ПРОВОКИРАТ ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

осъществяване на връзка с лична или работна цел ;

използването на доста модели приложения за онлайн пазар или резервации;

помещаване на страхотни моменти или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни носи настроение , заряд и прекрасни усещания .

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да помещавате колкото ви е необходимо mp3, игри, галерии и клипове . 32GB е хубава стойност, независимо от факта, въпреки факта че най-актуалните категории смартфони поддържат 64GB.

Информация за смартфони 1
Информация за смартфони

КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, според точният размер на екрана. При условие, че за вас е важно работата с мобилния телефон с една ръка или просто сте сметнали, че малкият екран пасва на стила ви , ви съветваме да си купите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на филми , клипчета или забавни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

ПОЛЕЗНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го платите , изберете калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще създаде защита от белези или внезапно изпускане върху твърда повърхност . Дизайна, също трябва да се има предвид, купете си калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, неизменно е важен елемент от грижата за смартфона – той предпазва дисплея от наранявания и в някои моменти от леки намокрения ;

Бъдете на щрек , пазете смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го залеете , бързо премахнете батерията, нека за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на място .

Веднъж месечно е хубаво да бъде осъществен завършен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е нужно зареждане на 100% след което да оставите батерията да се изпразни на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще запазите живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си чист – честото изчистване , ще превърне от дисплея щастие за окото и следователно ще изглежда още по-представително. За да свършите това не употребявайте хартия, а просто мека кърпичка, в противен случай , би могло да стане нежелано надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато излизате . При пазаруваме в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой може да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или този тип функция, при кражба или загуба .

Изключително качествени смартфони 2
Изключително качествени смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един малък подвижен компютър, притежаващ процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да намериш това, което ти е необходимо . Без да се взима под внимание съображението къде се намираме , имаме шанса установим , че мнозинството хора реално “живеят в“ самртфона си и винаги издирват нещо, може би себе си. Названието смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата значи: интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това истински конкретно отговаря на спецификите на самртфона. Сега е момента видим конкретните ползи от смартфона:

Водим разговори с близките ни , понякога продължаващо часове или работно осъществяваме връзка с колегите ни;

Споделяме своите влечения и мисли, използвайки социалните мрежи, следователно сме винаги на гребена на вълната с случващите се новости, коментари и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните се използват и в офиси на фирми, за по-пълноценна дейност ;

Когато ни писва от непрекъснатите ангажименти , със смартфона си, моментално и без усилия „преминаваме“ в нашето любимо приложение , готови да послушаме прекрасна песен; да изчезнем в алтернативна вселена, гледайки емоционален филм; да се разтоварим с комедийно предаване или поне за мъничко да се „потопим“ в буквите на интересно четиво .

Смартфоните са личен помощник , когато сме прегладнели , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

Ако поискаме да снимаме селфи, запечатваме сантиментален момент от мястото на събитието ;

Преносимите ни компютри са наистина обемни, от смартфоните, които не просто са преносими, но се събират в джоба на дънките ни.

Оферти за смартфони 3
Оферти за смартфони

КАКВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, с батерия, издържаща под 10 часа. Във виртуалната страница на ООД, бихте могли прегледате раздел от смартфони, специално изпробвани за дълготраен „живот“. Ето как ще си дадете сметка , кое устройство ще ви осигури подсигуреност и спокойствие – едно зареждане , за няколко дни.

Видове смартфони 4
Видове смартфони

КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Обширният набор от смартфони в продажба , винаги е възможно да ни обърка , заради това е добре при условие, че се доверим проверена марка в сферата , като например ООД. Ще ви предложим най-важните наставления, които експертите от ООД поверяват . Главни съображения за избиране на вашият смартфон:

Оферти за смартфони 5
Оферти за смартфони

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните действително е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са важни и специфичните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и посочете смартфона, пасва на вашият стил на живот и необходимости. Практичен, удобен и с страхотен дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Разгледайте още групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Разнообразие от смартфони 6
Разнообразие от смартфони
Информация за смартфони 7
Информация за смартфони
Нашият каталог с  смартфони 8
Нашият каталог с смартфони
Огромно разнообразие от смартфони 9
Огромно разнообразие от смартфони
Най-добрите смартфони 10
Най-добрите смартфони
Видове смартфони 11
Видове смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПОЛЕЗНИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

admin

Leave a Reply