• Home
  • хладилници

хладилници

хладилници

Хладилниците – потребни и все по-интелигентни

Вече не забелязваме тихото съществуване на хладилниците у нас, затова има моменти, в които забравяме каква ценност са и се досещаме каква необходимост са в мига, когато се развалят. В такива моменти първо се ядосваме, след това се паникьосваме, а накрая си припомняме, че нито сме поддържали хладилниците си, нито сме се интересували от „знаците „, които са правили, че нещо се е развалило. Дори и добре да живеят, клиентите си закупуват нови хладилници. В случай че точно в този момент сте в тази ситуация, ние от Top Market сме тук, за да ви преведем през механизма за купуване на хладилници, до прегледа на всяка подробност и поръчването по интернет.

Щом имате нужда от нови хладилници, екипът на Top Market е насреща . Даваме началото, за да ви представим няколко интересни неща.

Знаете ли кои са идеалните градуси за работата на хладилниците

Задавали ли сте си въпроса каква е нормата за градусите в кухнята ви, например, за да се допусне хладилниците, които се намират в тях, да действат ефективно? Ние ще ви кажем – най-добре е температурите да са е между 10 и 30 градуса по Целзий. По този начин хладилниците се „чувстват“ идеално и съответно функционират максимално добре.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Вижте шест храни, които да не държите в хладилници

Въпреки че е прието да прибираме всички продукти в хладилниците, оказва се, че съществуват храни, които не бива да прибираме на студено. Разбира се, ако желаем да опазим качествата и свежестта им. Проучихме въпроса и ви предоставяме топ шест на храните, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които е много по-добре да ги оставите отвън. Ето за кои говорим:

1. Останала салата – на всички ни се случва да оставим салата. И редочно, за да да не я хвърляме, се сещаме да я преместим в хладилниците. Грешка! Така салатата ще омекне, а и има опасност да умиришем хладилниците неописуемо.

2. Домати – ако искате да запазите качествата в доматите, и на техния вкус, не ги слагайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Хлебни изделия – действително хлябовете, държани в хладилниците, съхнат по-бързо.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрее идеално и ще се задържи за по-дълго време.

5. Чесън – мястото на този продукт не е в хладилниците, а в сухо и проветриво място.

6. Мед – най-добре извадете бурканите с мед от хладилниците и ги приберете в някой шкаф.

Разполагаме с много варианти за закупуването на хладилниците

В случай че вече сте си харесали определен артикул и искате да го закупите от електронния ни магазин, чрез системата ни получавате различни опции за заплащане. Можете да вземете хладилниците чрез банково заплащане или чрез карти на различните банки. Ясно е, че, ако изберете опцията „Наложен платеж“, ще трябва да платите на куриерския служител. Ако пък решите, че ви е по-сигурно да платите разсрочено, можете да го направите, като си изберете чрез коя банка и предпочитаните вноски. Вече сте сигурни, че оставяме на всички да избират онова, което изискват по начина, който искат. Замалко да пропуснем – доставката на хладилници както и на всички артикули е напълно безплатна!

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Как се прави размразяване на хладилници

Обикновено модерните хладилници имат система, с която се размразяват сами . Всичко е благодарение на специализиран отвор, по който излиза излишната вода и се отвежда към специално легенче, а след това преминава в пара. Ако искате, може да чистите изхода и легенчето, за да допринесете за по-дълготрайния живот на вашите хладилници.

Трябват ви хладилници или друг тип техника? Обадете ни се веднага!

Нашите професионалисти са в готовност да отговарят на вашите въпроси или ще ви помогнат да направите своя избор сред хладилниците. Ако не можете да вземете решение кой от харесаните от вас хладилници да купите, чудите се какви са предимствата им спрямо останалите или просто имате нужда да уточните някакви подробности, не се колебайте, а ни потърсете. За това съществуват много варианти – вие изборате. За неясноти по отношение на хладилници или нещо друго можете да ни намерите на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако се окаже, че чуденките ви са по-скоро насочени към колегите от отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са ценни, вече пестят енергия и някои дори са смарт , препоръчително е ние да обмислим с каква нагласа сме към тях. Трябва да схванем нуждата от висок клас хладилник и ползите за животите ни, които носи със себе си. Вижте хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е грабнал окото. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-интелигентни
Знаете ли кои са идеалните градуси за работата на хладилниците
Вижте шест храни, които да не държите в хладилници
Разполагаме с много варианти за закупуването на хладилниците
Как се прави размразяване на хладилници
Трябват ви хладилници или друг тип техника? Обадете ни се веднага!