• Home
  • мезотерапия

мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия – нашите полезни съвети

Продължаваме с практични съвети за моментите, когато ще сте подложени на мезотерапия. Тези съвети се отнасят до това какво трябва да се прави и какво не трябва да се прави предварително и след мезотерапията, както и с шансовете за по-голямо разтегляне на ефектите от технологията. Това са ключовите ни думи към всички, насочили се към мезотерапията:

– единствено и само при лекари – това е първият и вероятно най-добър съвет, отнасящ се до мезотерапията, за който да сте стриктни. Мезотерапията е задължително да се практикува задължително в лекарски кабинети или професионални клиники. Не се подлъгвайте от приказки, че инжектирането става сравнително лесно и бързо. Не забравяйте, че са важни здравословното ви състояние и красив външнен вид, и не трябва да ги пускате на случайни хора.

– повече информираност – не се двоумете да попитате и да желаете максимум знание по отношение на процедурата по мезотерапия, която трябва да ви бъде сложена, и използваните в нея продукти и съставки. Колкото по-наясно сте с всичко което ви предстои, идеално за вас. Най-добре е да се интересувате какви течности ще ви инжектират. Поискайте да знаете дали субстанциите са купени от фирмата производител или оторизиран представител, освен това какви са гаранциите за да са полезни. Ако технологията по мезотерапия реално се прави в сходство с водещите актуални примери в въпросната област, специалистите не би трябвало да имат нещо против да отговорят максимално подробно на всички ваши въпроси.

– не се подлъгвайте по финансовите параметри за мезотерапията – в случай че ви бъде предложено извършване на манипулация по мезотерапия на измамно ниска цена спрямо другите в сферата, обмислете дали тя наистина си струва. Всички ние ви молим да не приемате компромис с пригодността на манипулацията по мезотерапия, защото това по-късно е възможно да доведе до получаване на неподходящи и още повече неприятни реакции за здравето и красотата.

– буквално преди мезотерапията – съществуват някои субстанции, за които се препоръчва да не се ползват точно преди осъществяването на техниката по мезотерапия. Разбира се, с „директно“ в този контекст наблягаме на пълни 24 часа по-рано от самата манипулация. Какви са тези забранени за употреба течни вещества? За начало това са аспирина и всички съдоразширяващо, както и различните видове алкохол. Има случаи, в които усвояването на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия предизвиква нежелани реакции за здравния ви статус.

– точно след мезотерапията – след извършване на процедурата по мезотерапия, също трябва да спазвате специфични правила и смислени решения. За начало, в период от няколко часа след мезотерапията не слагайте грим. Изкъпването и също така мокренето на обработената област отново не е добра идея. Втората ни препоръка към всеки клиент е за повече време, а именно 2 денонощия или четиресет и осем часа след финализиране на манипулацията по мезотерапия. Бъдете прецизни в посочения периос да не се излъжете с пренатоварвания или да предприемете прекалени претоварвания , които ще доведат до зачервяване на кожата по лицето, а също така да не се подлагате на никакви топлинни процедури сауна, парна баня.

– дайте си дълготрайни последствия – както вече казахме, стигането до дълготрайни ефекти от практиката по мезотерапия силно е обвързано с индивидуалните ви ежедневни дейности и нрави. Продължаването на реакцията на/ действието на мезотерапията е крайно неразделно от внимаването в професионални диети, поддържането на тялото в добра форма и задаължително воденето на стремеж към здравословност. За повече информация по отношение на положителните идеи след финализирането на манипулацията по мезотерапия, се консултирайте с избран от вас специалист.

мезотерапия 1
мезотерапия

На колко на брой процедури по мезотерапия е добре да се доверим?

Обикновено процедурите по мезотерапия се вършат в сбор от до три за лицето и 4-10 за тялото . То е ясно, най-точният сбор на мезотерапевтичните сесии се свързва до голяма степен от специфичните характеристики и особености. Времевата пауза за отделните процедури по мезотерапия варира в рамките на 3 седмици. След завършване на една процедура по мезотерапия с предварително ясните на брой техники, нова се осъществява поне след шест месеца. Внимателно обмислете с човека, когото сте избрали броя на сесиите по мезотерапия и очакваните финални резултати. Освен това се разберете за план за тяхното извършване, която да съответства както на вашето ежедневие и предпочитания, а също и на клаузите за качество на мезотерапията.

мезотерапия 2
мезотерапия

Действително ли сесиите по мезотерапия не причиняват болка?

Така е, сеансите по мезотерапия не причиняват никаква болка за клиентите. За да повярвате , само се замислете какво в действителност се оказва мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, посредством която в организма се поставят ефикасни и хранителни вещества за разрешаване на най-популярните кожни проблеми – от загрубяване и увисване, до пъпки, петна и смяна на цвета. Така че действително притесненията са излишни. Техниката по мезотерапия по никакъв начин не не влияр на раждането на болки или гадни чувства. Това, което бихте почувствали, е нежно боцване или парене в обработената област.

мезотерапия 3
мезотерапия

В какво се изразяват качествата на мезотерапията?

При положение че вече посочихме основните от приложимостите на мезотерапията, е моментът да групираме и най-главните ѝ изгоди за клиентите. Същите са с начало от сравнително елементарната за прилагане и безболезнена практика на мезотерапията, и стигат до отличните кожни постижения и цялосното излъчване на човека, гарантирани от нея. Ето набързо каква е причината мезотерапията представлява перфектният избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: безболезнен метод – важното, което се оказва мезотерапията, е вливане витамини и ценни субстанции в проблемна област от лицето и тялото. Тази процедура е проста за поставяне и същевременно изцяло поносима за човек. Това е и причината не е необходимо да се притеснявате от появяване на болки или различни противни възприятия докато трае мезотерапията. Нещото, което е възможно да почувствате, е леко убождане или парене във въпросната област.

2. Мезотерапия: отсъствие на опасност за здравето – поредното крайно съществено качество на мезотерапията, с което трябва да сте наясно. Мезотерапията не е свързана с каквито и да е/ каквито и да било опасни странични ефекти или здравословни рискове. Хиалуроновата киселинна субстанция, витамините и общо взето полезните за организма подхранващи вещества, използвани в мезотерапията, са безопасни за човешкото здраве и се приемат перфектно от него. В този смисъл е малък шансът от поява на алергии и сродни гадни резултати.

3. Мезотерапия: потребност – естествено, ефикасността е неотменната особеностза съвременната разкрасителна процедура. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията ще ви я даде. Технологията по мезотерапия се смята за успешен метод за борба с каквито и да са кожни несъвършенства – като започнем от състаряването и дефицит на здравина, и достигнем до пъпки, поява на петна и пигменти. Допълнително, мезотерапията действа идеално при нужда от маханет на излишните килограми и подобряване на формата и здравословното състояние на различни области от всяко тяло. Без значение дали се има предвид лицето или пък на други части от тялото, мезотерапията ви гарантира високи и ценни успехи.

4. Мезотерапия: допълнителни облаги – както обяснихме в глава „Мезотерапия – основни качества и приложения“, мезотерапията е в подкрепа на човешките тела в най-различни направления. Ето защоподлагайки се на мезотерапия за премахване на зачервяване и оцветявания, вие ще придобиете и други благоприятни резултати. Ясно е, мезотерапията насърчава по-качествената циркулация на кръвта към работената зона. От друга, е възможно още мезотерапията да изиграе значителна роля за облекчаването на различни болежки и мускулни схващания в областта. Доверявайки се на мезотерапията, вие правите важна стъпка към достигането до солидно, очертано и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: резултати с трайност – най-често следствията от мезотерапията могат да се забележат най-малко седем дни след първата манипулация. Имайки предвид проблема, който се оздравява, се препоръчват една или две процедури по мезотерапия за 12 месеца. Всяка една манипулация по мезотерапия действа най-добре с поддържащи терапии през определен период от време. Мезотерапията гарантира много стабилни следствия спрямо състоянието и външния вид на кожата. За тази цел обаче и вие трябва да се потрудите. Стабилните следствия от мезотерапията са в комплект със следване на определен режим на хранене и здравословно живеене от клиента. Ето защо препоръчваме да бъдете отговорни към здравето и външния ви вид, за да наслаждавате в действителност максимум ефект от мезотерапията като технология.

мезотерапия 4
мезотерапия

Често срещани въпроси за мезотерапията

Накрая приключваме и с няколко основни въпроса за мезотерапията, които по-често се задават от клиентите ни. Въпросите засягат същността на процедурата по мезотерапия, страничните неприятности и рискованостите за слагането ѝ , също и особеностите на съдържащите се в нея субстанции. Вижте в текста, който следва, цялата информация, която ви е необходима за мезотерапията.

мезотерапия 5
мезотерапия

Мезотерапия – основни свойства и приспособления

Мезотерапията разполага с множество качествени умения и приложения освен за лицевата кожа, но и по отношение на останалите пространства от нашите тела. Като се започне от всеобхватното кожно подмладяване и премахване на първите бръчици, и приключвайки с третирането на целулита и ограничаването на събраните мазнини. Незабавно ще разгледаме едно по едно всички основни дейности на мезотерапията, извеждайки най-отпред характеристиките ѝ, свойства и качества за телата ни. Това е всичко , нека започнем:

– мезотерапия: терапия, която ни прави млади – качеството на мезотерапията като подмладяваща за кожата терапия основно е свързана с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Въпросната киселина е съвсем натурална/ органична съставка, синтезираща се от човешкото тяло. Нейните големи плюсове са да овалжнява кожата, да повишава нейната еластичност и да редуцира процесите на остаряване. С напредването на възрастта на хората обаче процесът на синтез на хиалуронова киселина много се редуцира и така е необходимо регулярно да бъдат допълвани още количества от нея чрез разни активности. Подобна процедура всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се слага в проблемната част от кожатав съчетание с другите потребни и хранителни вещества/ субстанции. И постиженията са безспорно чудни. Посредством мезотерапията се осъществява тоталното подмладяване и енергизиране на кожата, обновяване на еластичните ѝ качества и възстановяване на добрата ѝ външност. Та ако срещнете трудности с по-остаряла, грапава и наранена кожа по лицето, мезотерапията се оказва отлична и перфектна опция за вас.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато става въпрос за лицевата кожа, акнето също представляват твърде многократно възникващ проблемен момент днес. Всъщност първопричина за това не представляват само непрекъснато изскачащите проблеми с пъпките по кожата, също така и трудните за махане отпечатъци, които пъпките оставят. При условие мечтаете мигновено и качествено да махнете неприятните белези, то незабавно ви напътстваме да се насочите към способа на мезотерапията. Мезотерапията събира в себе си процедури, създадени специално за заличаване на несиметричността и спасение от белезите, дело на акнето. Ала гореспоменатото в ниаккъв случай не представлява единствения плюс на мезотерапията от тази гледна точка. Освен премахване на неисканите знаци, мезотерапията осъществява и калибриране на повърхността и по-добър цвят на кожата/ усъвършенстване на кожния тен. В допълнение, мезотерапията е полезна и под формата на полезна защита срещу следваща проява на акне по кожата на лицето.

– мезотерапия: премахване на целулит – мезотерапията се справя прекрасно и относно намаляването и спасяването от целулит. Тук мезотерапията осигурява многократно по-бързи и качествени ефекти съпоставени с непрекъснато прилаганите антицелулитни козметики без да гледаме каква разновидност и от кой производител са. Каква е причината за значителното превъзходство на мезотерапията, ставайки дума за съревнование с целулит? Отговорът на този ребус реално е извънредно лесен. За заличаване на целулита е нужно нужните субстанции да проникнат надълбоко в дермата на човешката кожа. Това просто е невъзможно да се получи посредством всички козметични продукти, борещи се с целулита, които ограничават въздействието си едва до най-горната повърхност, разбира се епидермиса. Друго нещо е положението с мезотерапията. Групата ефикасни вещества, инжектирани чрез спецификите на мезотерапията, навлизат колкото трябва във вътрешнистта в кожата, предоставяйки много ефикасен изход по отношение спасяване от целулита. Изборът на мезотерапията за махане на целулит със сигурност ще ви осигури перфектни и дълготрайни последствия в този аспект.

– мезотерапия: твърде много мазнини в по-проблематични области – гореспоменатите проблемни зони при „слабия пол“ са винаги разположени в обсега на корема, краката и седалището. Те „разклащат“ женските тела и има случаи, когато е почти невъзможно да се заличат дори с помощта на упорити диети и сериозни посещения в залата. В случай че се разпознавате в написаното, то без да се замисляме ви напътстваме да изберете мезотерапията като начин за редуциране на натрупаните мазнини и спадане на килограмите. Каква е функцията на точно тази мезотерапия, измислена за отслабване? При въпросната мезотерапия в по-проблематичната област се слага подбрани полезни вещества, имащи функцията да разграждат мазнините. мезотерапията гарантира висококачествени и дългосрочни резултати в това направление. Тя не освен че ще махне мазнините и преобразува формата и състоянието на вашето тяло, но и ще подпомогне за засилване вашия метаболизъм и коригиране цвета на кожата в областта. Също така мезотерапията е съвместима с успех и в комбинация с други хрумвания за вталяване като практикуване на спорт, диети и т.н. Съчетанието от мезотерапия и други такива дейности ще гарантира още по-голяма резултатност що се отнася до желаните резултати за вас.

– мезотерапия: махане на стрии – стриите са значително задълбочен проблем, който съвсем не е обвързан единствено с месеците на износването на бебето и раждането. Всъщност стрии се получават освен при жени, но също и при мъже от всякакви възрастови категории. Какво точно представляват стриите? Говорим за следи, създадени от микроскопични кожни разриви, които е възможно да имат светъл, лилав или розовеещ цвят. Зоните от тялото, на които по-често могат да се открият, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Да припомним, източниците за формиране на стриите често не са причинени от растеж на бебето в корема или процеса на раждане. Тези следи излизат и при рязка и значителна загуба на тегло, както и наличие на каквото и да е хормонално нарушение. Отличен пример за заличава не стриите е използването на мезотерапия. Съвсем наскоро активностите по мезотерапия се подобриха значително в този бранш. Вече мезотерапията е доста по-резултатна и успешна относно редуциране и изтриване на стриите, обновяване текстурата на кожата и усилване на защитата ѝ по натурален начин. Мезотерапията не само ще ви помогне да спрете да мислите за стриите, но и ще ви даде гаранция, че проблемите няма да се завърнат твърде скоро.

– мезотерапия: косопад при жени – мезотерапията работи и за сполучливо и ефективно надвиване на неприятности с косопад. Тази процедура е добра за ползване, без да се има предвид дали става въпрос за нормална, по-скоро суха или пък по-мазна коса. Как работи всъшност мезотерапията на косата? При въпросната процедура в скалпната област се слага съчетани важни вещества и витамини, имащи свойството да подобряват заздравяването на косата и да уравновесят структурата ѝ. Редица са видимите постижения вследствие доверяването на метод по мезотерапия на косата. На първо място, благодарение на мезотерапията се забелязва задълбочено реновиране на косата по отношение на здравето ѝ, обем и лъскавина. Също мезотерапията резултатно провокира израстването на косата и заедно с това е активна броня срещу появяването на бяла коса.

– мезотерапия: тревоги с поява на петна – петната се явяват един често срещан проблем , щом става дума за лицата ни. Въпросните оцветявания придават на лицето нередовен и болестен външен вид. В случай че не се стартират каквито и да е качествени дейности за битка с тях, възможно е да продължат съществуването си задълго , а също така да станат още повече. Мезотерапията се счита за част от най-доказаните и ефикасни изходи за премахване на оцветяванията. При мезотерапията за пигментации се разчита на подборка от важни вещества и витамини, които изпълняват три генерални фнкции – придаване на по-бял цвят на кожата на лицето, възпиране на пигментациите и антиоксидантен „щит“. Прилагането на процедура по мезотерапия допуска много да се редуцират неприятните пигментации, както и да се стопира появяването на пресни пигментации. В допълнение, заради мезотерапията се докарва по-светъл и блестящ тен, придаващ положително последствие над външния ни вид и внушение на лицето.

– мезотерапия: проявление на купероза – преди да прочетем за работата на мезотерапията в такива казуси, ще разясним какво точно означава купероза. Тя представлява промяна на вените и капилярите, в следствие на което върху лицето се забелязват множество румени петна. Редовно тези точки са придружени от парене, дразнене и много неприятни осезания. С какво средство мезотерапията би била полезна при възникване на такъв проблем? За начало, добре е да сте знаете, че е невъзможно с мезотерапията да се заличи изцяло болестта. Поради тази причина трябва да се работи чрез специални процедури с лазери, за които е задължително да говорите с лекуващия ви лекар. Мезотерапията всъщност ще ви подпомогне силно да преобразувате здравето на кожата по лицето си и да ограничите колкото се може повече действията върху цялостното излъчване, създадени от куперозата. Посредством мезотерапията придобиваме по-светла кожа, а белезите на болестта в проблемните области от лицето се превръщат в по-малко забележими. Не приключваме с това. Следването на дейността по мезотерапия носи и ефект на защита, спасявайки всяко лице от явяването на още от досадните червени петънца.

– мезотерапия: поява на розацея – розацеята се явява сходно заболяване с конкретни признаци, по-редовно формиращо се при пациентки в зряла възраст. Знаем ли повече за това състояние? Истината е, че розацеята е продължително инфектиране на лицата ни. При розацеята се наблюдава генерално заруменяване на кожата, гарнирано с формиране на проблемни кожни съдове, съпътствани от румени пъпки. Причините за образуването на розацеята може да са най-разнообразни – от проблеми със корема и стомаха до по-голяма или по-малка дейност на жлъчния мехур и т.н. В такъв случай още веднъж ценното действие на мезотерапията не е свързано толкова с трайно преборване на болестното състояние, а по-точно с намаляване на следствията от него за цялостния ни изглед. Извършването на активност по мезотерапия спомага за редуциране на пъпки и червени кръговепо лицето, както и за връщане на неговия силен и хармоничен външен вид.

– мезотерапия: болка и отоци – казахме в точката „Как е възникнала мезотерапията“, като процедура мезотерапията в първия момент е употребявана за лечение на най-различни болестни състояния и травми. Едва по-късно се признават полезността ѝ в естетичните подобрения, днес изключително популярни. Паралелно обаче мезотерапията с успех се оползотворява регулярно за заличаване на различни болки и отоци. В този аспект терапията всъщност представлява една от най-ефективните и ценни процедури в света на медицината . Мезотерапията извършва много добра работа при остра болка навсякъде в тялото, болки от хроничен тип, а и т.нар. непрекъснати болки, с твърде дълго продължение. Също така, мезотерапията може да бъде адски полезна и за спешното и ефективно оправяне от спортни травми и контузии, но за това нейно приложение ще ви обясним в следващия абзац.

– мезотерапия: заличаване на удари по време на спорт и проблеми – напоследък мезотерапията стана още по-често употребявана и предпочитана активност, когато става дума за какви ли не удари по време на спорт и болежки. Основната база за това е елементарна. Ако съпоставим с други подобни активности, предлагани на медицинския пазар, мезотерапията прави възстановяването осезаемо по-бързо и добро. Тази практика е подходяща за приложение при всички от най-често преживяваните в спортната сфера проблеми, сред тях са увреждания на връзките и ставите, хрущялните тъкани, всички сухожилия или мускулните влакна. При практиките по мезотерапия, подходящи за третиране на проблеми след спортуване, се оползотворява комбинация от професионално сортирани полезни субстанции. Много често споменатите ценни вещества съдържат медикаменти против възпаление, субстанции за тъканно регенериране, витамини и фитопрепарати. Възможно е мезотерапията да е в комбинация с всякакви физиотерапевтични процедури, за да се усили колкото се може повече благотворното дейстиве за човека.

– мезотерапия: костни и ставни заболявания – поредното качество на мезотерапията, доближаващо се до зоната на консервативното лечение. Мезотерапията е единствено по рода си оръдие насочено към спирането на болезненост, дело на заболявания на костите и ставите. Като образце за същите болести посочваме ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-голямо полезно поведение мезотерапията дава на хората, диагностицирани с остеопороза. При осъществяването на мезотерапията за тази цел в тялото на човек се въвежда съчетание от ценни вещества като витамин Д, калций и др. Споменатите субстанции притежават качеството да регенерират строежа на костта и да действат като безкомпромисно спасение от болката за всеки пациент. Мезотерапията забележимо ще смали нежеланите усещания, причинени от остеопорозата, и ще действа с цел изправяне срещу болезненото състояние.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуронът в мезотерапията?

Както вече споменахме в този текст, наред с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се оползотворява и хиалурон. Въпросната се счита за изключително идеална опция не изключително за мезотерапията, а също и за редица други процедури в индустрията на козметиката. Причините за това са много. За старт, хиалуроновата киселинна субстанция е изцяло органична субстанция, синтезираща се от тялото ни при нормални обстоятелства. Освен това въпросната има съществени качества относно запазване на овлажняването на кожата, завишаване на нейната гъвкавост и затрудняване на неизбежното остаряване. Ето основните преимущества на хиалуроновото вещество, приспособяват ползването ѝ в мезотерапията така удобно за хората:

1. Безвредна за хората – хиалуроновата киселина се оказва вещество, синтезираща се в нашето тяло. Това прави инжектирането ѝ заради мезотерапията категорично безопасно и безвредно. Киселината се абсорбира особено бързо от организма и не води до каквито и да било тежки състояния на алергии или някакви други последствия. А защо реално/ Но всъщност защо е полезно за нас слагането на хиалуронова киселина със съдействието на мезотерапия или различни козметични терапии? За съжаление с остаряването процесът на образуване на киселина с хиалурон, за който ви разказахме, осезаемо се редуцира. Така влияе зле на образа, гъвкавостта и влажността на кожата. Придобиването на още хиалуроново вещество с мезотерапията действа за поддържане на младежките качества на кожата и премахване на кожни проблеми от най-различно естество.

2. Моментални и качествени резултати – използването на хиалуронът в мезотерапията и различните козметични практики води до бързи и полезни следствия за човека по отношение състоянието и външния вид на третираната кожа. Въпросните навременни и ефективни резултати се гарантират при всякакъв вид употреби на хиалуроновото вещество в това направление. Независимо дали се говори за крайно подмладяване и освежаване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък отстраняване на различни видове бръчки, хиалуроновото вещество ще ви свърши отлична работа. Именно тези свойства на киселината с хиалурон я правят толкова предпочитана и експлоатирана в сеансите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселина ще ви донесе желаните следствия и ще усъвършенства качествено изгледа на вашата кожа.

3. Удължаване на качествените резултати – следващо доста ефикасно следствие на хиалуроновото вещество, правещо я изключително подходяща за мезотерапия и различни козметични практики. Безспорното действие на хиалуронът по отношение на нашата кожа е с трайност за достатъчно дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След края на споменатото време, без никаква опасност може да се извърши поредна практика по мезотерапия или всяка друга козметична манипулация с присъствие на хиалуронова киселинна субстанция, за да се задържи здравият и сияен вид на нашата кожа.

4. Бързо и без болезненост приложение – и не на последно място, процесът по вкарване на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото ни е доста бърз и едновременно с това безболезнен за клиента. В повечето ситуации той продължава за максимум 15 минути. Дори и да говорим за мезотерапия, лицеви филъри или най-различни манипулации с участието на хиалуронова киселинна субстанция, не се наблюдават силна болка или неприятни действия за човек. Както научихте, по изключение може да имате усещане за леко боцкане или парене на третираната област. Тези чувства , разбира се, приключват почти веднага след спирането на сесията.

Чрез Аестетика клиник ще бъдете абсолютно сигурни за ефективността и безопасността на прилаганите сесии по мезотерапия. Професионалистите ни се отличават с широки умения и богат опит в тази сфера, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са задължително на най-добро ниво. Елате в Аестетика клиник и ще получите най-добри ефекти относно привлекателния и запазен външен изглед на вашата кожа!

Мезотерапия
Мезотерапия – нашите полезни съвети
На колко на брой процедури по мезотерапия е добре да се доверим?
Действително ли сесиите по мезотерапия не причиняват болка?
В какво се изразяват качествата на мезотерапията?
Често срещани въпроси за мезотерапията
Мезотерапия – основни свойства и приспособления
Каква роля изпълнява хиалуронът в мезотерапията?