• Home
  • летни гуми

летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми се радват на неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства. Наблюденията обозначават, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират превъзходно сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно прекосяване по пробната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и мокро; по-големи външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, на първо място при голяма скорост; еластична жичка на коланите, които гарантират по-успешна обратна връзка с шосето и акуратно возене. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на шофирането – това ги прави превъзходен избор за ситуации, в които се налага висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на компанията да създава смайващо впечатление от придвижването. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни тръби, които обезпечават безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени, кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от улицата и с помощта на които се прецизира шофирането и се редуцира заплахата от някакво сериозно деформиране; модерната сликова смес, която прецизира движението на неизсъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира равно разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено. Летните гуми на марката SYRON състоят се от други оригинални и основни особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации; технологията, която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които съвместно с изброените по-рано такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-мащабните марки в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава почит и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се използват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности. Това дава шанс за по-обемен пробег и по-малък харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три главни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смекчава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват стабилитета при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, малкото използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и влажни шосета. Летните гуми осигуряват наложителната производителност при всички режими на използване.

Летни гуми Syron – основни предимства

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава евентуалността за появата на аквапланинг или казано на по-елементарен език, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо, от което има потребност един водач. В допълнение, SYRON са от онези фирми, които налагат в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното нагряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-голям пробег и значителна трайност даже и при возене с огромна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават големи тръби за оттегляне на водата и цеви по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната конструкция, като гарантира запас от сигурност при драматични обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-твърда смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни фирми в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, компанията се развива перманентно в тон с най-модерните технологии и тенденции на пазара, за да осигури удобството и сигурността на водачите. Разнообразните модели летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни специфики и плюсове. Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в изключително стабилни, и имат сравнително продължителен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите улеи и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми SYRON

Безмислено е да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON включват безброй предимства приоритети на съответните условия пред другите конкуренти. Очебийно е, че от време на време на пътното платно има възможност да се зародят внезапни и лоши ситуации.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предоставаме редица висококачествени и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Syron – основни предимства
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON
В заключение