детски рокли

  • Home
  • детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Играйте с „Точици“

В случай че посетите в някои от фирмените магазини на марката в на територията на България и закупите една от новите ни детски рокли, момиченцето ви има възможността да участва в игра на флипер , който стои в магазина. При набавяне на необходимия брой точки, получавате и други добри подаръци. Знаете, че за марката съветите на децата са от значение. Можете да качите ваш или детски коментар за вече притежаваната от вашето дете дреха в страницата на марката във фейсбук .

Детски рокли за всекидневието

Госпожиците обичат да бъдат уникални , идеално решение на проблема са ежедневните детски рокли. Перфектен избор се оказва модела с пандели. Изработката е от лен и памук с най-високо качество, а панделките – допълнение са сътворени по модел на детска рисунка . Извивката се спуска волно под талията и дава възможност за динамични движения. Невероятно предложение е разновидността с Мики Маус и пачка . Грабващата окото апликация носи нестандартен вид , а пачката от нежни воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Идеален за всекидневните нужди на всяка млада дама се оказват джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С меко кафеникав цвят , мека материя и дължина до коляното, би станала любима на всяка млада госпожица. Създадена за свободни детски игри и танци до безкрай. Няма как да не обърнем заслужено внимание и на микса на рокля и гащеризон с пола и колан. Пленителен модел , обогатен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и малко движещи се пеперуди украсяващи колана. Изящният розов нюанс ни говори за лукс . С който и от типовете на всекидневни последната колекцията на бранда да премените малката си госпожица , няма да сгрешите .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролет на „Точици“

„Точици“ е фирма произвеждаща модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете изпитва потребност . Вече повече от десет години непрестанно ни печелят на своя страна с класни и красиви модели на достъпни цени. Както всяка пролет и сега новите колекции са подбрани в детски рокли за младите дами и авангардни модели за малките мъже.

Изискани детски рокли

Тържествените мигове и изискани мероприятия се нуждаят и от безупречно отношение в избора на визия за детето . Не експериментирайте в безцелни обиколки по магазините за празненствата на своята пеперудка с пазаруване на масови марки. Изисканите рокли на „Точици“ придават естетически издържан начин на изглеждане, с гарантирано високо качество . Изящно творение е прекрасната разновидност с бели цветове от рози. Модела е с презрамки , със закопчаване по дължина на от задната страна. Хубавата памучна материя осигурява комфорт . Бихте могли да откриете още рокли в зелено и вишнево . Още една прекрасна идея за класическа визия са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата свободно пада под коляното. Като допълнителен детайл към роклята може да намерите и невероятна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Друго по-нестандартно предложение са моделите детски рокли тип балеринки представени в два десена в тази серия . Удивителна в своята пищност е кораловата рокля. С обем от падащи воали , с копчета от страни и стигаща до глезена, претворява младата дама в детска барби и превръща тържествения ден в щура фиеста. Ако търсите по-изискана визия страхотен избор би бил роклята с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от нежна жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Получаваме класическа официална визия единствено с тази разновидност, без да прибавяме други орнаменти. Мечтано предложение могат да бъдат роклите с пола от сатен в лилаво и панделки. Направата на талията е ниска и добавя пищност, който подчертава момичешката шикозност. Роклята бихте могли да потърсите в цветове на жълто и розово.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Ушити с топлота

Когато избирате дрехи за облеклото на своето дете , родителят създава в него уникалност . Затова е важно малчоганите да се чувстват спокойни в безкрайните забави и приключения , но в това време и единствени по рода си в тяхната оригиналност . Новите серии са изградени върху новите течения и забележките на купувачите , разбирайки точните потребности на днешния детски свят. Пролетния сезон ни предразполага да се прехласнем по ефирност и магия от пъстрота. Превърнете във кукла вашата малка принцеса с тази серия от детски рокли на фирмата .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост и високо качество

Ушити изцяло в нашата родина , с най-хубавите естествени платове и фриволни нюанси и оригинални детайли, детски рокли на „Точици“ са като част от приказна история . Ако възнамерявате да обогатите моделите с още детайли, можете да погледнете подаваните шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с пролетните вълнения . Прегледайте и най-новите пролетни серии от дрехи за малки мъже .

Вижте още:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Играйте с „Точици“
Детски рокли за всекидневието
Пролет на „Точици“
Изискани детски рокли
Ушити с топлота
Загриженост и високо качество

admin

Leave a Reply